Cum se adauga un anunt

Se localizeaza in continutul paginii, in bara de meniu din antet, textul "Adauga anunt" sau in coltul din dreapta sus, butonul "Adauga anunt" si accesati.
Introduceti datele solicitate in formularul din pagina care se va deschide, acceptati termenii si conditiile de functionare a paginii de internet www.micapublicitatevalceana.ro prin bifarea casutei aferente, apoi faceti click pe butonul din josul formularului. Pentru verificarea adresei de e-mail, anuntul va necesita activare. In acest sens, veti primi un mesaj - E-mail prin care vi se va solicita activarea anuntului. Nu se pot publica mesaje daca adresa de e-mail furnizata nu este valida.
Dupa aceasta confirmare, anuntul va fi verificat de un moderator si aprobat sau respins, dupa caz. In momentul in care anuntul devine vizibil pe site, se va primi un e-mail de confirmare.

Gasirea unui anumit produs

Se localizeaza in coltul din dreapta sus al paginii campul pentru cautare, introduceti termenii de cautat, apoi faceti click pe butonul Cautare. Rezultatele vor fi afisate sub forma de lista in continutul paginii, iar daca produsul pe care il cautati nu exista, un mesaj in acest sens va fi afisat.

Contactare vanzatori

- Se acceseaza anuntul cu produsul dorit, apoi in partea de jos a paginii se localizeaza formularul de contact. Se completeaza datele cerute si se face click pe butonul Trimite. Vanzatorul va primi un e-mail continand mesajul care a fost introdus in casuta pentru mesaj.
- Se localizeaza numarul de telefon sau/si adresa de e-mail a vanzatorului in partea de jos a descrierii produsului. ATENTIE! daca doriti contactarea prin e-mail a vanzatorului si acesta a ales ca adresa sa de e-mail sa nu fie afisata, folositi metoda descrisa anterior.
- Daca produsul a fost marcat ca fiind vandut, detaliile de contact nu vor fi afisate si formularul de contact prin e-mail nu va putea fi folosit.

Raportare produse inadecvate

Se face cick pe butonul Raport din lista de anunturi sau din descrierea produsului, si se furnizeaza o scurta descriere a motivului pentru care anuntul nu ar trebui sa fie afisat. Raportul va fi evaluat de un moderator, care va actiona in consecinta. Un raspuns privind raportul va fi furnizat prin e-mail.

Alte nelamuriri


Contactati-ne prin E-Mail


Completati toate campurile.
Numele
E-Mail
Subject
Mesaj
Cod verificare     zhGsE


Curs valutar

Scurt sondaj


Exprimati-va parerea despre serviciile noastre:

 Excelent
 In regula
 Satisfacator
 Nesatisfacator
 Sub asteptari

ColaboratoriCarte service online


E39 Club Romania


Atentie cum parcati!


Vezi TV GRATIS 100% !


Expert PC IT&Service